Degustace vín firmy Jedlička@Novák
Publikováno: 13.10.2010

Degustace vín firmy Jedlička@Novák
Od: | 13. 10. 2010 | ||
Do: | 13. 10. 2010 | ||
Město/obec: | Brno | ||
Místo: | Moravská Vinotéka, Mojmírovo nám 26 | ||
Popis: | K ochutnání budou vína ročníku 2009 Vstupné bude 200 Kč/os, 100 Kč/os Vám vrátíme v případě objednávky nad 6 ks vín, objednaných tentýž večer. Počet míst je omezen, proto prosím v případě Vašeho zájmu o včasnou rezervaci | ||
WWW stránka: | www.moravska-vinoteka.cz | ||
Typ: | Degustace a ochutnávky | ||
Kontaktní jméno: | Moravská Vinotéka | ||
Kontaktní telefon: | 549 212 680 | ||
Kontaktní e-mail: | mv@moravska-vinoteka.cz |
Zpět

Slovensko je producentom výborných vín
Rozhovor so sales managerom vinárstva LAHOFER zo „Znojemska“ Rozhovor s Michalom Pitourom,
sales managerom vinárstva LAHOFER (z moravskej oblasti známej ako
„Znojemsko“), ktorý je aj majiteľom preukazu degustátora SZPI (S...
Zobrazit celý článek
HORECA víno somelierov 2010
Odbornými partnermi súťaže sú Asociácia somelierov Slovenskej republiky a občianske združenie Vino zo Slovenska.
Asociácia somelierov Slovenskej republiky (ASSR) je riadnym členom Medzinárodnej asociácie somelierov (Association de la So...
Zobrazit celý článekVinařství
Špalek - VINAŘSTVÍ - Vinařství Špalek je rodinným vinařstvím, které od roku 1970 vede František Špalek, syn Josefa Špalka, který do Nového Šaldorfa přišel v roce 1945 z Valašska. Skutečný rozvoj zažilo vinařství až po roce 1989, kdy stát konečně povolil soukromě podnikat. Henri Willig - Pan Henri Willig jako výrobce velmi kvalitních holandských sýrů začal své produkty uvádět na trh pod svou značkou od roku 1974. Produkci sýrů a prvotřídních sýrových specialit se věnuje ve vlastní výrobně. Zde se sýry také balí a odtud se exportují.Alexandre Relvas - Poměrně mladé, ale velmi perspektivní vinařství, nacházející se v oblasti Alentejo v Portugalsku. Vlastní přes 100 ha vinic v jižní části (oblast Alantejano) a dalších 200 ha vinic má smluvně zavázáno s místními pěstiteli. Deluxe - Paštiky patří mezi klasické pokrmy francouzské kuchyně. Jemné masové směsi se připravují z různých druhů masa – nejčastěji z vepřového, drůbežího, králičího a zvěřiny, existují však i rybí či zeleninové varianty. Tesařík - VINAŘSTVÍ - Vinařství hospodaří na 12 hektarech vlastních vinic s počtem sazenic cca 50 000 keřů. Viniční trať Slovenské ve Velkopavlovické podoblasti, která byla vysázená v roce 2002, jim produkuje velmi kvalitní hroznySRL Hotambul - Belgičan Tom de Bruyn kdysi pracoval jako manažer hotelu svého otce. Jeho láska k vínu a belgické čokoládě ho neustále nutila přemýšlet, jak tyto dva neslučitelné produkty spojit a tím přinést lidem potěšení z toho nejlepšího z Francie a Belgie zároveň. Familia Schroeder - Vinařství postavené v náročných technologických standartech a vinice o rozloze 135 hektarů, na kterých jsou pěstovány různé odrůdy, jako jsou Cabernet Sauvignon, Malbec, Merlot, Sauvignon Blanc, Pinot Noir, Torrontés a Chardonnay, byly navrženy tak, aby uDalší vinařství
proč nakupovat právě u nás
- Prodej za ceny vinařů
- Doprava zdarma
- Věrnostní slevy
- Pouze kvalitní vína
- Na trhu od roku 2006
- E-shop roku
- Kamenná prodejna
- Garance spokojenosti
- Pravidelné degustace
- Vína s Vaším logem