BAG IN BOX

Publikováno: 7.8.2023

Jde o krabici z velmi kvalitní a pevné lepenky, ve které je vložený vakuově uzavřený plastový vak s uzavíratelným kohoutkem. Velikou výhodou těchto BiB boxů je, že při odčerpání části vína se vak zmenšuje a víno tak nepřichází do styku se vzduchem. Proto po otevření víno vydrží min. 6 týdnů. Bag in Box je ideální a moderní způsob stáčení vína pro všechny hromadné akce, rodinné oslavy, svatby, plesy nebo firemní večírky.

Sdílet na Facebooku


Zpět

Co je to likérové víno?

Likérová, dezertní, fortifikovaná neboli vína portského typu. To všechno jsou různá označení pro stejný, nebo velmi podobný typ vína vyráběného u nás i v zahraničí. Zjednodušeně se dá říci, že se jedná o vína s vyšším podílem obsahu cukru a alkoholu.
Zobrazit celý článek

Co znamená metoda Sur Lie ?

Sur lie je z francoužtiny přejatý termín pro jeden z technologických procesů při kterém se mladé víno ponechává ležet delší dobu na kvasnicích. Existují dva postupy – buď víno na kalech pouze dlouhodobě leží, tato metoda se označuje francouzským „élevage“ nebo vinař kvasnice s vínem pravidelně promíchává, potom jde o „battonage“.
Zobrazit celý článek

Vinařství

Pod Kumstátem - Vinařství - Tradice vinařství v rodině Valihrachových započala již v první polovině 20. století. Tenkrát ovšem vinařili pouze pro vlastní potřebu – a hlavně z lásky k vínu. Alika a.s. - Společnost ALIKA je přední českou potravinářskou firmou, zabývající se nejen výrobou pražených ořechů a slaných snacků, ale také balením sušeného ovoce a olejnatých semen. Na trhu zaujímá své místo již od roku 1992.Botur - VINAŘSTVÍ - Vinařství Botur bylo založeno již v roce 1989 Luďkem Boturem. Hrozny na výrobu vína v dnešní době nepochází z jeho vlastních vinic, ale jsou vykupovány od léty prověřených smluvních dodavatelů, kterými jsou pěstitelé kvalitní révy vinné, především z oblasPolderkaas - Henri Willig je producent holandských sýrových specialit pod značkou POLDERKAAS. Mezi nejznámější patří sýr Baby Gouda, nicméně do širokého portfolia produktů a specialit patří další a to sýry kozí, ovčí nebo BIO sýry. Chowaniec & Krajčírovič - Firma Vínne pivnice Svätý Jur, spol. s r.o. vznikla v roce 2001 spojením dvou vinařů. Petra Chowanieca, známého na trhu kolekcí odrůdových vín ročníku 2000 a Juraja Krajčíroviča, vino...Lahofer - VINAŘSTVÍ - Jméno Lahofer je dnes součástí názvu nejen Vinařství LAHOFER, ale i dalších propojených firem pojmenovaných Hotel LAHOFER a Vinice LAHOFER.Yerevan Ararat BRANDY - V roce 2002 se továrna Yerevan Ararat brandy-wine-vodka factory stala součásti Multi Group Concern, který investoval přes 50 miliónů USD do modernizace výroby, technologií a lahvování.Další vinařství

proč nakupovat právě u nás



Kategorie

Pondělí 8:30 - 12:0012:30 - 17:30
Úterý 8:30 - 12:0012:30 - 17:30
Středa 8:30 - 12:0012:30 - 17:30
Čtvrtek 8:30 - 12:0012:30 - 17:30
Pátek 8:30 - 12:0012:30 - 17:30
Sobota 8:30 - 12:00

Při objednávce nad 2 500Kč Doprava zdarma

Staňte se registrovaným členem vinostyl.cz
a získejte slevy na dopravu a balné